Handelsbetingelser for Flensborg Fjord Kajakudlejning

Priser

Hvor intet andet er nævnt, er priserne i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Der tages forbehold for prisændringer og fejl, udgåede varer, afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder.

Porto/Fragt

Fragt i Danmark koster 59 kr. for alt udstyr (dog ikke kajakker og ikke delbare pagajer), uanset hvor meget der bestilles.

Fragt på kajakker og ikke delbare pagajer oplyses ved henvendelse til butikken. Gavekort fremsendes uden portoomkostninger.

Levering

Alle varer sendes med Post Danmark med mindre andet er aftalt eller ønsket af kunden og tilstræbes afsendt samme eller den efterfølgende hverdag. Er varen ikke på lager, vil vi inden 1 hverdag fremsende en e-mail med information om leveringsdato. Er man som kunde ikke tilfreds med denne leveringstid bedes man venligst rette henvendelse.

Beskadigede forsendelser

Det er vigtigt, at du reklamerer til transportfirmaet straks ved modtagelsen, hvis pakken er beskadiget. Det er altid modtageren, der skal reklamere ved modtagelsen, eller umiddelbart efter modtagelsen, og altid så hurtigt som muligt.

Bytte- og returret

Enhver vare, der er købt i Flensborg Fjord Kajakudlejning´s webshop, kan byttes eller returneres inden for 14 dage efter købet. For at du kan bytte eller få pengene retur, skal varerne være ubrugte – dvs. du må tage dem ud af emballagen, men ikke anvende dem. Er varen blevet ridset, plettet, udsat for tobaksrøg, eller på anden måde lidt skade tages varen ikke retur. Varen skal returneres i den originale emballage. Varen og den originale emballage skal være forsvarligt indpakket under transport. Du godtgøres det, du har betalt – dog ekskl. fragt. Der skal forvises eller medsendes kvittering på købet. Varer, der returneres på efterkrav, nægtes modtagelse. For at vi kan behandle returvarer, der sendes med post korrekt, skal der altid medsendes et følgebrev, der følger pakken fysisk.

Fortrydelsesret

Varer købt hos Flensborg Fjord Kajakudlejning´s webshop har du fortrydelsesretten på. For at benytte dig af fortrydelsesretten skal returnere varen være hos os senest 14 dage efter, du har købt varen i butikken eller modtaget varen. Det er altid en god ide at kontakte os, inden du sender varen tilbage, så kan evt. misforståelser blive taget i opløbet. Varen skal returneres i ubrugt stand (under samme betingelser som bytte og returret, oven for).

Der ydes ingen fortrydelsesret i følgende situationer:

Er varen blevet ridset, plettet, udsat for tobaksrøg, eller på anden måde lidt skade tages varen ikke retur.

Reklamation

Alt salg fra denne website er omfattet af den danske købelov. Det betyder, at forbrugere har 2 års reklamationsret på varerne. Reklamationsretten gælder varer, hvor der kan konstateres en mangel, dvs. en oprindelig fejl og ikke slid og ælde. Det omfatter ikke almindelig slitage og skader, der ikke kan henføres til fejl i produktet. Det er dog en forudsætning, at disse fejl eller mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter at du har konstateret manglen.
Hvis du er uheldig med en vare købt i webshoppen skal du sende eller selv komme retur med varen til Flensborg Fjord Kajakudlejning, Sct. Pauli 23F, 6310 Broager. Vi tager aldrig stilling til en reklamation, uden at have set varen fysisk. Transport og forsendelse af reklamationsvare er for kundens regning.

Betaling

Bank overførsel eller  Mobilpay til +45 29939383

Kundeoplysning

Dine kundeoplysninger behandles fortroligt, og opbevares sikkert. Dine kundeoplysninger vil under ingen omstændigheder bliver videregivet eller solgt til 3. mand.
Sikkerhed ved betaling med kreditkort.
Dankortbetaling foregår gennem DIBS.

Spørgsmål?

Ring venligst på +45 29 93 93 83 eller send os en e-mail på: info@pagajen.dk